Kvalitet, trygghet og treningsglede.

Hos Puls Egersund trener du i byens største og triveligste treningslokaler. Her kan du trene på egenhånd, sammen med en av våre personlige trenere eller i gruppetimer der vi tilrettelegger og sørger for at du gir 100%. Vår filosofi er at riktig trening gir bedre resultater og mindre skader. Dette kombinerer vi med et varmt og inkluderende treningsmiljø med en unik atmosfære.

Vi har over 30 ulike gruppetimer i uka, et eget yogatilbud med infrarød varme, det nyeste treningskonseptet i Norge - BioCircuit, trening med PT og egentrening i apparater og frivekter. Vi har også ansatte som tilbyr rehabiliteringstrening.

 

Vi tilbyr også utleie av saler og instruktører, slik at din gruppe/lag/forening kan få et unikt og tilpasset treningstilbud ut fra deres ønsker og behov.

Vi tilbyr i samarbeid med Rogaland MS-forening og Revmatikerforeningen i Egersund trening og yoga i egne grupper, og vi arrangerer trening for personer som har eller har hatt kreft. Tilhører du noen av disse gruppene, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for å høre om dette kan være noe for deg.

 

Vi samarbeider med flere bedrifter som sponser sine ansatte med trening, både individuelt og med egen trener. Dine ansatte kan få egne gruppetimer, yoga, PT-grupper, tilbud om egentrening eller varmtvannstrening. Det er helt opp til deg og din bedrift hva dere ønsker for de ansatte. Ta kontakt, så finner vi en løsning som passer dere.

Puls er behandlingsansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester. Vi følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.
Behandling av personopplysninger er ikke tiltatt med mindre det foreligger et gyldig behandlingsgrunnlag. Et slikt behandlingsgrunnlag kan eksempelvis være samtykke fra den registrerte, kontrakt (inngåelse av avtale), lov eller at vi som behandlingsansvarlig har en «berettiget interesse» som overstiger den registrertes krav på personvern.

Vårt behandlingsgrunnlag er i hovedsak kontrakt, og i noen tilfeller samtykke. Ved oppstart av behandling av dine personopplysninger vil vi alltid gi informasjon om behandlingsgrunnlag.

 

Hva samler vi inn og hvorfor?
Vi registrerer personopplysninger for å kunne levere tjenesten du forventer av oss. Dette omfatter kontaktinformasjon som navn, adresse, mailadresse, fødselsdato, telefonnummer, betalingsinformasjon og aktivitet. Dette benytter vi for å administrere timeavtaler, betaling og øvrige forpliktelser under treningsavtalen. Vi ønsker å forstå markedstrender og behov gjennom statistikk, derfor analyserer vi data for å forbedre og videreutvikle tjenesten vår. Vi vil kun samle inn og bruke de personopplysninger som er nødvendige.

Vi behandler de personopplysningene du oppgir når du melder deg inn hos oss og opplysninger du på annen måte frivillig gir fra deg. For eksempel når du oppgir personlig informasjon til en personlig trener. Dette kan være navn, adresse, e-postadresse og annen informasjon.
Når du bruker våre nettsider eller trener på vårt treningssenter, registrerer vi din aktivitet. Digitale fotspor som legges igjen når du benytter våre digitale plattformer vil også bli samlet inn. Vi samler informasjon om hvor ofte du besøker oss og til hvilken tid. Vi lagrer informasjon dersom du har kontrakt med en personlig trener eller har oppgitt personopplysninger for å få et tilpasset treningsprogram.
Puls Egersund lagrer bilde for å kunne identifisere deg ved innpassering. Vi lagrer informasjon vedr. betalingshistorikk i hht. oppbevaringsplikten.

 

Markedsføring og spørreundersøkelser
Vi kan sende deg tilbud om produkter og tjenester på e-post eller andre typer meldinger. Du kan velge å takke nei til dette. All markedsføring vi sender ut på denne måten følger markedsføringsloven.

Av og til utfører vi spørreundersøkelser på vegne av oss selv eller våre samarbeidspartnere. Målgruppen for slike undersøkelser kan være basert på personopplysninger, for eksempel for å forbedre våre tjenester eller utvide tilbudet.

 

Dine rettigheter
Du har rett til å anmode oss om innsyn, korrigering, sletting (med mindre vi er forpliktet til å oppbevare opplysningene), begrensning av behandlingen, og utlevering av personopplysningene dine (dataportabilitet).

I tillegg kan du anmode oss om å avslutte behandlingen av personopplysningene (eksempelvis trekke ditt samtykke tilbake). Dersom du anmoder oss om å benytte deg av en eller flere av disse rettighetene vil vi innrette oss etter anmodningen, med mindre vi er forpliktet til annet, innen en måned fra den ble avgitt. Anmodningene kan rettes til vår e-post adresse: senterleder@pulsegersund.no

Dersom du mener vi har brutt personvernregelverket har du mulighet til å klage til Datatilsynet. Ta gjerne kontakt på vår e-post adresse senterleder@pulsegersund.no dersom du har kommentarer, eller ønsker mer informasjon, om vår behandling av dine personopplysninger.

 

 

Kom som du er

Puls er det motsatte av upersonlige og umotiverende sentre. Her trener du akkurat slik du selv ønsker med stort utvalg av markedets beste utstyr av både kondisjon og styrkeapparater. Om du trenger hjelp med en øvelse finner du veileder i bemannet tid som gledelig hjelper deg.

Inkluderende fellesskap

Hva er vel et treningssenter uten alle de flotte menneskene? På Puls deler vi alle sammen treningsglede. Det er folkene og instruktørene som sammen skaper den gode Puls-følelsen. Atmosfæren og miljøet er en stor del av at man gleder seg til hver eneste treningsøkt her på Puls.

Trening for alle

Gevinsten for å gjennomføre noen treningsøkter i uken er enorm. Mange forbinder trening med vektløfting og muskelmasse, men dette passer ikke alle. Om du bestemmer deg for å løfte på tunge vekter, eller gjennomfører noen av våre gruppetimer vil det uansett ha en positiv effekt på din helse og ditt velvære.

Bedrifter og foreninger

Er du leder i en bedrift og ønsker å skape et sunt arbeidsmiljø og kunne tilby sponsing av hele eller deler av treningsmedlemskap for de ansatte?

Les mer

Er du klar for å bli en del av vårt inkluderende fellesskap?

Kontakt

Mail: senterleder@pulsegersund.no
Tel: 51 49 09 50

Adresse

Puls Egersund
Jærveien 15
4373 Egersund